Bli återförsäljare

Vill du bli återförsäljare hos oss? Vad kul!

På Licencia har vi ett sammansvetsat och väletablerat samarbete med våra skickliga återförsäljare som finns representerade över hela landet. De har som regel lång och bred erfarenhet av telekom och IT-branschen. Som återförsäljare är du Licencias största tillgång. Tillsammans gör vi allt för att slutkunderna ska vara säkra på att få den service och support de kan förvänta sig när de valt Ericsson-LGs telekomprodukter.

Som återförsäljare till oss blir du erbjuden gedigen utbildning på våra produkter, teknikerträffar som vi ordnar runt om i landet där vi presenterar nyheter och ger råd och tips, återförsäljarevent med både nytta och nöjen, säljtävlingar med fin-fina priser och en hel del annat trevligt. Som återförsäljare blir du också certifierade för att sälja och underhålla alla våra produkter.

Men framför allt får du chansen att erbjuda dina kunder högkvalitativa produkter från Ericsson-LG, vi stöttar dig med support och service och kommer att jobba hårt för att skapa och bibehålla ett långt och för båda parter givande samarbete.

Vad kan Licencia erbjuda dig som återförsäljare?

Licencia är en trygg och personlig partner som ger dig möjlighet att sälja allt i Ericsson-LGs kompetenta produktportfölj. Alla lösningar är operatörsoberoende och vi kan garantera att du alltid har en hög marginal.

Kontakta oss så får du veta mer

Slå en signal till Stefan Thor 08-470 74 06 eller Raoul Gundhus 08-470 74 24, de berättar gärna mer. Eller så kommer du upp på en fika om du har vägarna förbi.

Du är alltid välkommen,
Vännerna på Licencia