GDC-DECT

GDC-480H.STG

GDC-480H är en telefon anpassad för tuffare tag och har bl.a. repskyddat plexiglas och knappar med laserskuret tryck. Headset, batteriladdare och bältesclip ingår. Den nya handenheten får både bättre ljud och större täckning än de äldre telefonerna i GDC-serien. Dessutom har den stöd för handsfree/högtalare samt en alarmknapp.

End Of Sale 2021-05-21.

Ericsson-LG eMG802

iPECS eMG80 är ett hybridsystem från 2 linjer och 8 anknytningar upp till ca 50 portar. Den exakta storleken varierar med vilken typa av anknytningar och linjer den bestyckas med. Exakt hur den kan konfigureras förstås lättas genom att använda Konfiguratorn, se längre ner.

GDC-500H.STG

GDC-500H är en telefon anpassad för tuffare tag och har bl.a. repskyddat plexiglas och knappar med laserskuret tryck. Headset, batteriladdare och bältesclip ingår. Den nya handenheten får både bättre ljud och större täckning än de äldre telefonerna i GDC-serien. Dessutom har den stöd för Bluetooth, handsfree/högtalare samt en alarmknapp.

Ericsson-LG iPECS2

iPECS från Ericsson-LG är en kommunikationsplattform som är framtagen för att uppfylla de krav som din affärsverksamhet kräver. Med iPECS kommer alla dina behov av kommunikation att kunna tillgodoses genom alla de avancerade och moderna telefonifunktioner som finns i systemet. Systemet ger dig helt enkelt en smart integrerad röst- och datalösning till en rimlig kostnad.

GDC-450H.STG

GDC-450H är anpassad för tuffare tag. Repskyddat glas och knappar med laserskuret tryck. Batteriladdare och bältesclip ingår. Uppladdningsbara Li-Ion batterier med ca 15 timmars samtalstid/150 timmar i standby-tid.

Kompatibilitet

  • iPECS eMG80/LIK/UCP kräver handenhetsversion 1.0Af eller senare.

 

GDC-300F.STGBK (LWS-WK.STG)

GDC-300F är en trådlös decttelefon i bordsmodellsutförande som kan användas i SBG-1000, eMG80, UCP och iPECS LIK. GDC-300F erbjuder förutom vanliga dectfunktioner även headsetutgång. Lite förenklat skulle man kunna kalla det för en dect GDC-450H som har ett IP-telefonskal, dvs. den ser ut som LIP-8012E.

Den stora fördelen med modellen är att inte något anslutningskablage till telefonväxeln behövs, vilket gör att den är mycket enkel att installera. Telefonen strömmats med an adapter på 12 volt och 1.5 ampere. Adapter ingår.

GDC-360H

Trådlös handenhet med basfunktioner och vibrator samt headsetanslutning. Skyddsklass IP-64 gör den damm- och vattenskyddad. Robust och hållbar design för att stå emot stötar och klara tuffa miljöer. AC/DC Adapter ingår.

Sidor

Subscribe to RSS - GDC-DECT