Bloggar från 2012

Licencia och ÅF stöder cancerfonden

Från oss alla till er alla kommer här en julgåva i förskott. Istället för julklapp har Licencia i år beslutat att skänka pengar till stöd för Cancerfonden och vill samtidigt passa på att tacka alla er återförsäljare för ett bra samarbete och starkt engagemang.

Med vänliga hälsningar,
Vännerna på Licencia

Callback för Mobile Extension

Taggar: 
callback
mex

Visste du att det redan i E.5Gu finns en callbackfunktion som ingår som standard och fungerar helt oberoende av telefontyp eller krav på extra applikationer. Denna callback fungerar på alla telefoner som har mobile extension aktiverat (ful-MEX) och det enda kravet är att telefonen stöder dtmf. Funktionen stöds oberoende av om det är ISDN eller SIP-trunkar.

Ring och lägg på, resten sköter iPECS.

Inspelning av övervakat samtal

Taggar: 
inspelning
övervakning
medhörning

iPECS kan som bekant både spela in samtal och övervaka uppkopplade samtal (lyssna på ett annat samtal), men kan funktionerna kombineras. Svaret på den frågan är Ja.

Antag att anknytning 100 är upptagen i ett externt samtal och anknytning 200 har tillåtelse att övervaka anknytning 100. Anknytning 100 ringer 200 och får upptaget, trycker höger, väljer inbrytning och trycker därefter på [Inspelning]. Samtalet mellan anknytning 100 och den externa parten spelas nu in och lagras i anknytning 200:s röstbrevlåda (eller skickas som epost).

Samarbete mellan Licencia och Weblink

Taggar: 
Weblink
sip
certifiering

Weblinks trunkbaserade SIP-tjänst är nu testad och certifierad för anslutning till iPECS. Weblinks tjänster har sedan länge används tillsammans med olika LG-Ericsson system men sammarbetet med Licencia och den formella certifieringen är ny. Glädjande för Weblink är även att de var den populäraste SIP-operatören då vi frågade våra återförsäljare.

För dig som är återförsäljare finns nu också dokumentation om hur du ansluter Weblinks SIP-tjänst till LG-Ericsson iPECS i avsnittet Anslutning av SIP-trunk.

LG-Ericsson utser Martin Wiktorin till ny CEO

Taggar: 
Ericsson
CEO

Efter Ericssons utökade ägarandel i LG-Ericsson sker nu några förändringar i ledningen, se stycket från LG-Ericsson längre ner. Trotts Ericssons ökande inflytande planeras inga affärsstrategiska förändringar utan grundinriktningen kommer vara densamma. Från LG-Ericsson PLM och R&D meddelas dock att LG-Ericsson ska satsa mer på molnbaserade lösningar och applikationer.

LG-Ericsson Names Martin Wiktorin CEO

LG-Ericsson held a Board of Directors meeting on April 9th and announced the appointment of Martin Wiktorin as new CEO, effective April 9th.

Nytt lågprisalternativ i LIP-8000 serien (LIP-8002E)

Taggar: 
8002e
lip8002e
lip8000

Du har väl inte missat lågprismodellen LIP-8002E som kompletterar övriga IP-telefoner i LIP-8000 serien. Stafflat hamnar pris till slutkund under tusenlappen och LIP-8002E är därför en lämplig instegsmodell. LIP-8002E passar till systemen iPECS och SBG-1000.

Licencia Butler 30 år

Taggar: 
butler
fjärrstyrning
nostalgi

 

Tiden går och det är lätta att bli nostalgisk när man ser tillbaka. Det är nu 30 år sedan Licencia började sälja fjärrmanövreringsapparaten Butler som konstruerades av Licencias grundare Lars Strömbäck. Butlern var på sin tid ”state of the art” och tillät användaren att fjärrmanövrera diverse utrustning via telefonen.

Din personliga fjärrmanövreringsapparat

Presentation av One-box-solution SBG-1000 från LG-Ericsson

Taggar: 
SBG1000
presentation

En presentation av One-box-solution SBG-1000 från LG-Ericsson finns nu tillgänglig i avdelningen LG-Ericsson SBG-1000.

LG-Ericsson SBG-1000 är en "one-box-solution" som erbjuder en komplett kommunikationslösning för det lilla kontoret, företaget, butiken. SBG-1000 innehåller allt du behöver, bl.a en IP-växel, router, wi-fi, brandvägg, VPN, fax, fil- & printserver. Alltsammans i en enda box, utan trasslande sladdar och till en låg kostnad.

Sidor