Nyhetsbrev från 2015

Teknisk information (2015-12-14)

 

Videohandböcker till LIP-9000 och UCS Mobile

Nya videohandböcker till iPECS UCS Mobile för iOS, iPECS UCS Mobile för Andriod, IP-telefonen LIP-9020 och IP-telefonen LIP-9030 finns nu tillgängliga.

Teknisk information (2015-11-13)

Som tidigare annonserats träder den nya prislistan i kraft på söndag den 15 november. Det är därför viktigt att du nu ser över dina offermallar samt börjar använda de nya Konfiguratorerna. Förändringen omfattar tre filer. Den officiella prislistan och konfiguratorn till iPECS eMG80 samt iPECS UCP.

Alla filer finns att hämta här https://www.licencia.se/blogg/ny-prislista-galler-fran-den-15-november-2015. Säg gärna till dina kollegor också.


Trevlig helg,
Vännerna på Licencia

Marknadsnytt (2015-09-02)

Licensmigrering - behåll dina licenser

Du har väl inte missat att dina kunder nu har möjlighet att flytta sina licenser från en befintlig MFIM eller UCP till en ny iPECS UCP. Erbjudandet är inte tillfälligt utan gäller tillsvidare och ger alla dina kunder möjligheten att återanvända sina befintliga licenser.

Vi hoppas att detta ska underlätta era möjligheter att få befintliga kunder att uppgradera till den nyare och säkrare UCP-plattformen.

Teknisk information (2015-08-18)

Notifieringar direkt i din Smartwatch

Tycker du dagens mobiler kan känns stora och klumpiga? Det tycker i alla fall vi att de kan göra. Men var lugn, redan nu finns det botemedel. Eller vad sägs om att använda en Smartwatch för att effektivisera din hantering av er telefonilösning från Ericsson-LG.

I en Smartwatch kan du redan idag se t.ex. chattmeddelanden från Ericsson-LGs UCS Mobilapp eller hänvisa din telefon direkt från en Smartwatch via Licencia CTEX Mobilweb.

Marknadsnytt (2015-07-02)

Det börjar närma sig sommarlov även för oss i telekombranschen, härligt. Eller hur. Samtidigt passar en hel del kunder på att gör installationer när det är lugnt på kontoret. För att på bästa sätt hantera detta har vi på Licencia öppet hela sommaren.

Öppet hela sommaren, begränsad personal v29-31

Order, säljstöd, support är öppet hela sommaren. Men eftersom även vi vill ha lite ledigt kommer det var lite mindre personal än vanligt under vecka 29 till 31, d.v.s. den 13 - 31 juli. Om ni redan nu vet att ni behöver göra inköp under denna period är vi tacksamma om ni lägger ordern senast den 9 juli.

Teknisk information (2015-06-10)

Vill du åka med till Kina i oktober?

Under Licencias vårkickoff lanserades en ny säljtävling där de tre lyckliga vinnarna får besöka Ericsson-LGs globala säljkickoff som i år hålls i natursköna Guilin i Kina. Reglerna är enkla. Den åf som lägger den största ordern får skicka en representant och de två åf som har störst totalt ordervärde får även de skicka varsin representant.

Licencia vårkickoff 2015

En intensiv eftermiddag som gav mersmak

Ett stort och varmt tack till alla Er som hade möjligheten att komma på Licencias vårkickoff. Till Er som inte kunde medverka arbetar vi just nu hårt med att lägga upp presentationer och på andra sätt nå ut med allt som behandlades under kickoffen. De vi ännu inte hunnit få klart kommer inom kort i bloggen eller i kommande nyhetsbrev. Om du direkt vill veta mer om något specifikt är du välkommen att höra av dig.

Välkommen till Licencias vårkickoff 2015

 

Ursäkta om vi tjatar, men att träffa er återförsäljare är det bästa vi på Licencia vet, därför gör vi också allt för att locka till oss så många vi bara kan. För att ge alla en chans flyttar vi fram senaste anmälningsdagen till den 22 maj. Du kan t.o.m. anmäla dig ännu senare, men säg inte det till någon, det är hemligt.

På Ballbreaker finns fortfarande gott om platts och till alla långväga besökare finns det fortfarande några hotellrum kvar.

Det är inte ofta, men denna gång har vi även möjlighet att visa upp en livs levande representant från Ericsson-LG. Han heter Bum Su Lim och flygs in direkt från Seoul. Bum Su vill gärna diskutera den svenska marknaden direkt med er återförsäljare. Om du t.ex. tycker MEX och Appar är viktigt kan du passa på att nämna det för honom. Spännande, eller hur.

Välkommen till Licencias vårkickoff 2015

 

Äntligen har vårtecknen börjat göra sig synliga i Stockholmstrakten. Vi på Licencia känner att det nu är hög tid att återigen samla ihop alla trogna återförsäljare. Vi bjuder härmed in Er alla till en dag späckad med aktiviteter som kulmineras med mat, dryck och aktiviteter på anrika BallBreaker.

Nya säljtävlingar, bl.a. med resa till Kina, samt utlottning av videotelefoner.

Vi börjar med en gemensam lunch och tar oss därefter till konferenslokalen där Licencia presenterar nyheter från både vår egen portfölj och Ericsson-LGs. Presentationerna riktar sig så väl till säljare som till tekniker.

IP-telefonserien LIP-9000 från Ericsson-LG

LIP-9000 från Ericsson-LG

IP-telefonserien LIP-9000 från Ericsson-LG nu är färdigtestad och officiellt upptagen i Licencias sortiment. Telefonerna och tillbehören är lagerförda och beställs löpande, samtliga artiklar finns på lager.

Vad är LIP-9000-serien?

LIP-9000-serien är den senaste laddningen IP-telefoner med tillbehör från Ericsson-LG. Serien består av tre telefoner, tre extra knappsatser samt vägghållare. Mer detaljerad information finns på följande artikelsidor (LIP-9002.STGBK, LIP-9020.STGBK och LIP-9030.STGBK). Det som sticker ut och bör framhävs tycker vi är följande.