Nyhetsbrev från 2016

Marknadsnytt (2016-05-26)

Licencia Cloud Statistix

Licencia Cloud Statistix är ett statistik- och analysverktyg anpassat för telefoniplattformen iPECS från Ericsson-LG. Med Cloud Statistix kan Ni enkelt och effektivt följa upp och analysera Er kommunikation. T.ex. för att kontrollera och minimera kostnaderna för er telefoni. Men även för kundanpassade analyser och finjustering för att säkerställa en hög servicegrad och maximera upplevelsen för Era kunder.

Redan idag finns ett 20-tal Cloud Statistix-kunder anslutna till tjänsten.

Teknisk information (2016-05-23)

Imponerande Calle, nio avslut på två veckor

Licencia kan inte annat än beundra Carl Einerth på Företagstelefoner som lyckats med bedriften att få till nio avslut på två veckor. Vilken insats. Otroligt, imponerande, bravo säger vi på Licencia. Tur säger kanske den avundsjuke, men vi som känner Calle vet vilken utomordentlig insats som ligger bakom och kan konstatera att långsiktigt och metodiska säljarbete alltid lönar sig.

Teknisk information (2016-04-14)

 

GDC-450H ersätts av GDC-480H

DECT-telefonen GDC-450H kommer under våren att fasas ut och ersätts av telefonmodellen GDC-480H. GDC-480H har samma goda kvalité och formfaktor som den existerande GDC-500H, med den skillnaden att Bluetooth-chippet plockats bort. För att bli mer konkurrenskraftiga sänker vi priset samtidigt som vi förenklar genom att plocka bort stafflingarna. Alltid lågt pris. Direkt från första handenheten. 

Ditt pris som återförsäljare blir... ja vad då, läs mer på hemsidan.

Teknisk information (2016-02-15)

Nya produktblad och broschyrer på Svenska

En ny serie Svenska produktblad finns nu tillgängliga på hemsidan. Målsättningen har varit att plocka fram produktblad som är tydliga och ska kunna tilltala och engagera slutkunden. De nya produktbladen innehåller mer bilder och en stilren design. Formatet är anpassat för standardskrivare och kan skickas till kund som pdf.

Vi har försök hålla nere på de tekniska detaljerna och inte infoga för många specifikationer och tabeller, även om det finns några. För faktahungrande kunder rekommenderar vi istället de Engelska produktbladen. De flesta produktbladen är tvåsidiga, men de för bl.a. eMG80, UCP och LIP-9000 har 4 till 6 sidor.

Om du har synpunkter eller idéer kring våra produktblad är du välkommen att höra av dig till någon av oss på Licencia.