Teknisk information (2015-06-10)

Nyhetsbrev

Teknisk information (2015-06-10)

Vill du åka med till Kina i oktober?

Under Licencias vårkickoff lanserades en ny säljtävling där de tre lyckliga vinnarna får besöka Ericsson-LGs globala säljkickoff som i år hålls i natursköna Guilin i Kina. Reglerna är enkla. Den åf som lägger den största ordern får skicka en representant och de två åf som har störst totalt ordervärde får även de skicka varsin representant.

Ibland får jag frågan vilken plats som är den vackraste jag besökt. Frågan är naturligtvis svårbesvarad, så många platser är vackra och på så olika sätt. Men efter en stunds funderande brukar svaret ändå bli – Yangshuo! Reseguidens medlem Gunilla, alias Gunillad.

Inbytesrabatt (Trade-In 2015)

Äntligen en kampanj som inte ens den mest inbitna kan negligera, eller har vi fel? Tillsammans med Ericsson-LG erbjuder Licencia nu 20 procent rabatt på LIK/UCP-hårdvara. Formen för detta är Trade-In 2015-kampanjen som lanserades under vårkickoffen i slutet av maj.

Hur fungerar det? Läs mer här...

iPECS CCS-Kampanj 2015

Du har väl inte missat att det just nu pågår en iPECS CCS-Kampanj. De tre första iPECS CCS-installationerna erhåller kostnadsfritt en fet 55-tums Ultra-HD TV från LG. Allt du behöver göra för att delta i tävlingen är att installera en iPECS CCS av valfri storlek. Kampanjen startade under Licencias vårkickoff 2015 och pågår just nu.

Övriga nyheter


Med vänliga hälsningar,
Vännerna på Licencia